Bloemschikken met pompoen

Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor volwassenen organiseert Pompoenerie Best verschillende workshops. Voorbeelden en inspiratie zijn te bewonderen tijdens de Pompoenfair. De workshops worden gegeven op zaterdag 1, 8, 15, 22 en 29 oktober, starttijd 14.00 uur. In de herfstvakantie geven wij de workshop ook doordeweeks. U heeft dan de keuze uit maandag 24 (vol geboekt), dinsdag 25, woensdag 26 of donderdag 27 oktober, starttijd om 19.00 uur. Mochten deze tijden niet schikken en heeft u een groepje van minimaal 4 personen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Dus: stel uw eigen groep samen of kom alleen, dan plaatsen wij u in een groep. Vooraf reserveren is verplicht, dit kan door een berichtje te sturen naar info@pompoeneriebest.nl of even te bellen naar 06-53961078.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s