Proeverij met een workshop

Bij Pompoenerie Best kunt u van september tot november terecht voor een leuke, gezellige, leerzame en heerlijke proeverij met mini workshop.
U krijgt uitleg over de groei en bloei van de pompoenen, kalebassen en siervruchtjes. Ook nemen we een kijkje in de pompoenentuin en wordt een pompoen opgemaakt met natuurlijke materialen.


Bij de proeverij krijgt u diverse pompoengerechtjes geserveerd met  uitleg over de bereiding hiervan. Van de meeste gerechten ontvangt u ook de recepten. U zult aangenaam verrast zijn!
Tevens krijgt u de mogelijkheid om onze streekproducten te proeven, zoals bijvoorbeeld onze Pompoenchutney, Pompoenlikeur of Pompoenbier.

De proeverij met workshop moet vooraf gereserveerd te worden. Geschikt voor groepen van 10 tot 15 personen, dit kunnen bedrijven, vriendengroepen of bijvoorbeeld verenigingen zijn. Erg leuk en interessant.

 Voorbeeld van een programma:

  1. Ontvangst met koffie en een pompoenlekkernij.
  2. Proeverij
  3. Mini workshop
  4. Gelegenheid om vrij rond te lopen

Duur: 2½ tot 3 uur.

Kosten: afhankelijk van het gekozen pakket en het aantal personen.

Dit is slechts een voorbeeld hoe het programma er uit kan zien. In overleg is bijna alles mogelijk. We passen ons programma graag aan naar uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden!

RESERVEREN IS WEL NOODZAKELIJK !!

Hebt u vragen of wilt u reserveren? Neem dan met ons contact op 06-53961078 of stuur een mail naar info@pompoeneriebest.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s