Pompoenenfair

Jaarlijks organiseren wij het 4e weekend van September de Pompoenenfair. Dit jaar houden wij onze open dag op 24 en 25 september 2022, u bent welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Pompoenerie Best is gevestigd in een gezellige en landelijke omgeving, u treft hier diverse soorten pompoenen, kalebassen en siervruchtjes aan. Een lust voor het oog!

Proeverij
Tijdens de pompoenfair worden er diverse gerechtjes met pompoen voor u bereidt, denk aan pompoensoep, pompoenjam, pompoencake en ga zo maar door. Van de meeste gerechtjes zijn de recepten gratis beschikbaar. Daarnaast zijn er diverse streekproducten verkrijgbaar, uiteraard gemaakt van pompoen. Zo verkopen wij ambachtelijk bereide pompoenjam, pompoenchutney en vele andere producten. Kom eens proeven, u zult versteld staan!

Bloemschikken met pompoen
Houdt u van bloemstukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de Pompoenfair zullen er tal van bloemstukken uitgestald staan. De vruchten zijn uitermate geschikt om mooie creaties mee te maken. U kunt inspiratie opdoen en van de gelegenheid gebruik maken om u in te schrijven op een pompoenworkshop.

Gezellig terrasje
Op ons gezellig terrasje zijn koffie, thee en diverse frisdranken te bestellen. Natuurlijk zijn er ook enkele pompoengerechtjes zoals pompoensoep en pompoencake aanwezig.

Voor elk wat wils
U ziet het: Voor elk wat wils. Daarom graag tot ziens bij Pompoenerie Best

Gratis
De entree is natuurlijk gratis!

Eén reactie

  1. […] Bij de Pompoenerie in Best vindt – eveneens in het weekend van 24 en 25 september 2022 – de Pompoenfair plaats. Tijdens de Pompoenfair worden er diverse gerechtjes met pompoen bereid (zoals pompoensoep, pompoenjam en pompoencake). Van de meeste gerechtjes zijn de recepten gratis beschikbaar. Daarnaast zijn er diverse streekproducten verkrijgbaar, uiteraard gemaakt van pompoen. Je kunt er ook mooie bloemstukken met pompoen bewonderen. Meer informatie via pompoeneriebest.nl. […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s