Pompoenchutney

Ingrediënten:
2 kg pompoenblokjes
1 liter kruidenazijn
4 ons schoongemaakte rozijnen
250 gram uien
40 gram gemberwortel, geschild of in stukjes gesneden
1 kg suiker
70 gram gepoft pompoenzaad
8 teentjes knoflook
5 kruidnagels
klein beetje kurkuma, kaneel peper en zout

Laat de ingrediënten zachtjes pruttelen tot alles dik en gebonden is. Vul warme, gesteriliseerde jampotten met het mengsel, sluit ze af als ze nog heet zijn en etiketteer ze later.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s